Agenda bloemenvakschool Floral Academy 

Overzicht van startdata vakopleidingen bloemschikken- en binden, bijscholing, workshops, exposities en open dagen. NB: Wij bieden onze trainingen en workshops ook in company aan.

Open Dag 10.00 - 13.00 uur in Ede

31 Augustus 2019 - Zaterdag 31 augustus 2019 ben je van harte welkom op de informatieochtend bij Floral Academy aan de Wellensiekstraat 4 in Ede (bloemenveiling Plantion). 

Seminar: herdenkingsbloemwerk

2 September 2019 - Een boeiende en inspirerende seminar waar herdenkings- en afscheidsbloemwerk centraal staat. Een verdieping op het genre. 

Start 1e jaar ADFA

5 September 2019 - Voor ervaren bloemstylisten die het gemiddelde niveau willen ontstijgen: de ADFA. De vervolgopleiding op de DFA. Een uitdagende en inspirerende (erkende) vakopleiding.   

Start instapmodule ADFA

5 September 2019 - Kennismaken met de ADFA? Dat kan via de instapmodules. Je volgt een module van de vakopleiding ADFA. Wil je daarna meer, dan kun je naadloos instromen.   

Start vakopleiding bloemisten DFA

9 September 2019 - De basisvakopleiding tot bloemist DFA (Dutch Flower Arranger) start op donderdag 9 september. Met deze opleiding op zak ben je in staat om alle bloemwerk te maken waar klanten in een winkel om vragen!   

Expositie studenten tijdens Bloemkunst Baarn

14 September 2019 - Het begint op een traditie te lijken: de expositie van bloemwerk van studenten o.l.v. docent Ben Clevers en zijn team, tijdens Bloemkunst (14 tm 22 september) in kasteel Groeneveld in Baarn. Ook dit jaar is Floral Academy weer van de partij. Een unie...

Workshop bladtechniek

5 Oktober 2019 - De mogelijkheden met blad zijn eindeloos. Vraag het bladkunstenaar Ben Clevers maar! Dat kun je doen tijdens deze groene workshop waar het werken met blad centraal staat. 

Advent, verras je klanten!

14 Oktober 2019 - Hoe maak ik van de Adventstijd een periode dat mijn klanten vier weken lang graag in mijn winkel willen komen kijken om te zien wat de volgende adventsversiering is? Dat leer je tijdens deze workshop! 

Website en online vindbaarheid

31 Oktober 2019 - Een inspirerende en praktische avond, waarin u uitleg krijgt over de werking van een website en social media en hoe je een plan van aanpak kunt maken om tot het beste resultaat te komen.

Website: over webteksten en fotografie

13 November 2019 - Hoe schrijf je goede teksten voor je website?  Op deze trainingsavond leer je de basics van tekstschrijven voor website. De do's en de don'ts. Ook besteden we aandacht aan het gebruik van foto's en het maken er van. 

EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl