Nieuws

25-8-2018
Open dag DFA & ADFA, locatie Plantion Ede, zaterdag 25 augustus 2018

Zaterdag 25 augustus 2018 Open dag Floral Academy in leslocatie Plantion Ede.

Zaterdag 25 augustus 2018 verzorgt Floral Academy een open dag in haar vestiging in Ede. Wil je professioneel bloemstylist worden of wil je met bloemen werken uit liefhebberij? Je bent van harte welkom tussen 10.00 en 13.00 uur in bloemenveiling Plantion Ede, Wellensiekstraat  4 (box 4). De ochtend bestaat uit demonstraties en men kan individuele vragen stellen aan het docentteam van Floral Academy van Elso Post. 

Van bloemenvakschool tot meesterbindersopleiding De ochtend is voor toekomstige studenten voor de instappcursus, de DFA, (Dutch Floral Arrangements, de vroegere bloemenvakschool) en de vervolgopleidingen AFDA(Advanced Dutch Floral Arrangements) & ARDFA (All Round Dutch Arranger).

Bijscholing voor ervaren bloemisten Floral Academy gelooft in een leven lang leren. Ook als bloemist ben je nooit uitgeleerd. Daarom presenteert Floral Academy een uitgebreid bijscholingsaanbod voor ervaren bloemisten.

Over Floral Academy In 2013 startte Elso Post zijn bloemenvakschool onder de naam Floral Academy in de Achterhoek. Daarna volgende Hengelo (O), Ede (in bloemenveiling Plantion). Floral Academy is in een korte tijd uitgegroeid tot een opleidingsinstituut voor vakopleidingen voor bloemschikken- en binden. Nieuw in het aanbod is de meesterbindersopleiding van Floral Academy.

Kleine groepen, veel aandacht Floral Academy helpt iedereen die de ambitie heeft om professioneel bloemist te worden of met bloemen willen werken uit liefhebberij. Floral Academy werkt met kleine groepen waardoor er een intensieve begeleiding is, de student krijgt veel aandacht. Gestructureerde lesprogramma's geven een duidelijk overzicht van wat de eisen zijn voor het behalen van een vakdiploma of een vervolg hierop.

 

< terug

 
EN / NL

 
Bloemenveiling Plantion
Wellensiekstraat 4
6718 XZ Ede

M +31 (0) 651 251 737
elso@floralacademy.nl